Компютърен Хардуер

Motorola LI4278 – безжичен линеен баркод скенер за общо приложение

Computer World

LI4278 е първият ръчен безжичен линеен скенер за общо приложение на Motorola Solutions. Той позволява на мобилните служители да разчитат линейни баркодове от всякакви повърхности – както от хартиени, така и от екрани на мобилни телефони, компютри или таблети. Разчитането на електронни баркодове прави възможно организирането на разнообразни иновативни маркетингови активности, като например мобилни купони, мобилни подаръчни и клубни карти. 

Освен електронни баркодове, LS4278 поддържа и HD (high density) баркодове, които обикновено се използват за маркиране на електронни компоненти. Скенерът притежава голям работен диапазон и функционира без проблем дори и когато баркодът е на много малко или пък много голямо разстояние, твърдят от компанията. 100% UPC баркодовете могат да бъдат уловени от максимум 76,2 см, а 200% UPC – от 139,7 см. Минималното разстояние на разчитане е 2,54 см. 


Motorola LI4278 – безжичен линеен баркод скенер за общо приложение

© Computer World, Computerworld.bg

LI4278 притежава характерната за скенерите на Motorola устойчива конструкция. Той е и първия скенер от този клас, който се състои само от една платка. По този начин значително се повишава издръжливостта и се намаляват уязвимите на повреда места. Освен това, устройството запазва нормална работоспособност след многобройни изтървания върху бетонова повърхност и има устойчив на надраскване сканиращ прозорец, подчертават от Motorola Solution. Може без проблем да се използва във влажни или запрашени помещения, а сканиращият лъч ясно се вижда както при силна слънчева светлина, така и при слабо изкуствено осветление.

LI4278 е подходящ дори за приложения, изискващи постоянно интензивно сканиране. Той има изключително издръжлива батерия, тъй като посредством уникално спестяващо енергия приложение, батерията се зарежда само когато е необходимо. Така се постига рекорден брой сканирания за едно зареждане на батерията, надминаващ дори този на лазерни скенери с по-мощни батерии.
С Motorola LI4278 няма нужда от прецизно насочване на скенера към баркода, той разчита безотказно от различни ъгли. Наличието на Bluetooth комуникация дава максимална свобода на служителите, които могат да сканират продукти и извън касата. Bluethooth v2.1 осигурява сигурност и защита за данните, както и по-бързото им и точно предаване. Баркод Системи България, отличена с най-високото ниво от партньорската програма на Motorola Solutions - Premier Solution Partner, вече предлага Motorola MC2100 на българския пазар.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X