Компютърен Хардуер

Стартира продажбата на масовата серия слушалки Canyon by Rockacoca

Computer World

След успешното представяне на ръчно рисуваните слушалки Canyon by Rockacoca, най-харесваните модели от серията влязоха в масово производство и вече са на пазара. По този начин производителят на ИТ аксесоари ще може да отговори на търсенето и да направи моделите по-достъпни за младите потребители. Дизайнът на слушалките е разработен от софийското студио за алтернативна мода Rockacoca. Петте модификации вече са налични в големите търговски вериги за техника на цена 59 лв., а скоро ще присъстват и в магазини за urban-мода и аксесоари.

Дизайнът на слушалките се отпечатва върху стикери, които се поставят и лакират ръчно върху всяка бройка, за да се осигури дълготрайност и яркост на цветовете. Петте дизайна на серията са избрани на база близо 80 оригинални ръчно рисувани слушалки, които бяха произведени от дебюта на линията Canyon by Rockacoca досега. Потребителите могат да избират между бяла и черна основа за техния модел. 


Стартира продажбата на масовата серия слушалки Canyon by Rockacoca

© Computer World, Computerworld.bg

Всеки дизайн има собствена тематика, която екипът на студиото за алтернативна мода Rockacoca са вградили във визията. “Anarchy” представя красиво момиче, което е готово да мине отвъд границата на приетото и позволеното. От “Green Look” ви гледа загадъчен графити-поглед. „Blue Pop-Eye” е поле за изява на сладка анимирана муцуна. На слушалките “Crazy Chicken” марширува доволно пиле, което току-що се е освободило от своята черупка. На “Voodoo” си почива вуду-кукла със сериозни любовни проблеми.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X