Компютърен Хардуер

CES 2012: Razer извади нова мишка от семейството Naga

Computer World

Производителят на гейминг-хардуер Razer представи новия модел от семейството мишки Naga по време на изложението CES 2012 в Лас Вегас. Razer Naga Hex е създадена специално за т.нар. Multiplayer online battle arena (MOBA) игри, сред които е и набиращата все по-голяма популярност League of Legends.

Новият модел има шест големи бутона, които се използват с палец. Те са специално оптимизирани за интерфейсите на action-RPG и MOBA жанра. Към тях потребителят може да свърже магии, способности или специални предмети за по-бърз достъп. Дизайнът на бутоните изисква по-малко сила за натискането им, което осигурява бързина и дава преднина на геймъра пред конкурентите му. Razer Naga Hex използва специални суичове на бутоните, което позволява до 250 клика на мишката в минута, а съответно и много повече смъртоносни удари срещу врага.


CES 2012: Razer извади нова мишка от семейството Naga

© Computer World, Computerworld.bg

Дизайнът на модела е ергономичен, с 3 сменяеми панела за поставяне на палеца в зависимост от предпочитаната височина. По този начин се намалява умората при продължителна игра вкъщи или на състезания. Местата на шестте странични бутона на Razer Naga Hex също са избрани след множество тестове за удобство при игра.


CES 2012: Razer извади нова мишка от семейството Naga

© Computer World, Computerworld.bg

Razer Naga Hex може да бъде използвана с Razer Synapse 2.0 – системата на Razer за запаметяване на настройки в облака. Всички профили, които потребителят създаде с Razer Naga Hex, ще бъдат достъпни за него през онлайн сървър от всеки компютър, който използва – например при игра с приятели или по време на състезания.Моделът има 3,5G лазерен сензор с чувствителност 5600dpi, което осигурява прецизност и бързина на проследяването. Razer Naga Hex ще бъде налична през второто тримесечие на годината.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X