Компютърен Хардуер

LG готви нови функции и приложения за Smart телевизорите си

Computer World

LG Electronics ще представи нови възможности за своите Smart телевизори на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас (10-13 януари). С последните приложения създадени за гамата Smart телевизори CINEMA 3D за 2012 година LG се стреми да осигури на клиентите си разнообразно и достъпно домашно забавление. Сред доказателствата за това са големият брой приложения, нарастващото количество услуги за закупуване на първокласно съдържание, както и иновативното дистанционно Magic Remote.

Екосистемата на Smart телевизорите на LG се разви с много бързи темпове през последните няколко години и в момента потребителите имат избор от над 1000 приложения. Освен че се радват на повече и по-качествени филми и телевизионни програми, зрителите вече могат да споделят съдържание в социалните мрежи, да правят дарения за благотворителни организации или граждански инициативи и дори да разглеждат известни колекции с произведения на изкуството.
Онлайн магазинът с приложения и съдържание LG 3D Zone предлага все по-богата гама от 3D филми и телевизионни предавания. В същото време традиционните филми в 2D формат могат да се преобразуват в 3D с помощта на конвертора на LG.


LG готви нови функции и приложения за Smart телевизорите си

© Computer World, Computerworld.bg

Пасивната поляризираща технология (FPR) на LG позволява и използването на нов тип 3D очила, които допринасят за масовото навлизане на CINEMA 3D Smart телевизорите. CINEMA 3D очилата на LG работят без батерии и са изключително леки и достъпни. Това ги прави подходящи за гледане на 3D съдържание от повече на брой хора за по-дълги периоди от време.

Новите Smart телевизори CINEMA 3D предлагат набор от възможности за свързаност. Най-новата от тях е технологията на Intel Wireless Display (WiDi), която позволява бързо свързване между телевизор и компютър, без допълнителни кабели или достъп до интернет. Чрез функцията Smart Share Plus потребителите имат достъп до съдържание, съхранявано на външни устройства като персонални компютри, таблети и смартфони. Smart Share Plus също така предлага възможност за споделяне на съдържанието от телевизора на друг екран с помощта на безжична връзка (WiFi).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X