Компютърен Хардуер

Проекторът CF3DAT на LG възпроизвежда Full HD картина в 5 метра размер

Computer World

LG Electronics обяви нов 3D проектор на корейския пазар – модела CF3DAT. Той е снабден със CINEMA 3D технология и може да възпроизвежда 3D картина във висока резолюция с диагонал до 200 инча (508 см). Продуктът идва  с вграден тунер и възможност за конвертиране на съдържание от 2D в 3D формат.

Моделът CF3DAT проектира 3D картина във Full HD резолюция (1920х1080) с яркост от 1,250 ANSI лумена - около шест пъти по-голяма от тази на останалите проектори от висок клас, изтъкват от LG. По този начин възпроизвежданите изображения са ясни и отчетливи, дори когато картината достигне размер от пет метра.


Проекторът CF3DAT на LG възпроизвежда Full HD картина в 5 метра размер

© Computer World, Computerworld.bg

Продуктът е снабден с пасивна поляризираща технология (FPR), която осигурява 3D картина без трептене и позволява използването на поляризиращите 3D очила на LG. Те са по-леки и удобни в сравнение в очилата с активен затвор. По този начин моделът е подходящ и финансово изгоден за гледането на 3D от по-големи групи от хора в продължителни периоди от време. Тези характеристики го правят подходящ не само за домашна употреба, като CF3DAT може да намери приложение и в музеи, учебни зали и други обществени и частни заведения.

Проекторът ще има отделна версия, която ще се предлага в страните извън Южна Корея и ще носи името CF3DAA. Тя ще бъде представена през първото полугодие на 2012 година, но за разлика от версията, предназначена за Южна Корея, няма да предлага телевизионен тунер.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X