Компютърен Хардуер

Три нови модела слушалки на Logitech са вече достъпни у нас

Computer World

Logitech обяви, че три нови модела стерео слушалките вече се предлагат на българския пазар. Моделите Stereo Headset H130 и Logitech Stereo Headset H150 са на препоръчителна цена от 39 лева с ДДС, а Logitech Stereo Headset H250 се продават за 69 лева с ДДС. Всеки продукт има удобен дизайн и е лесен за ползване, твърдят от компанията.

Микрофоните на новите слушалки могат да се въртят и да бъдат изключвани. Всички модели са съвместими са с Windows компютри, които имат аналогова връзка и 3,5 мм аудио жак, могат да се ползват с Logitech Vid HD, Skype, Yahoo! Messenger, Gmail, Windows Live Messenger, AIM или QQ.

Слушалките Logitech Stereo Headset H130 имат стилен, ненатрапчив дизайн и лека  форма „зад главата”. Шумозаглушаващият микрофон намалява неприятния фонов шум и така отсреща ви чуват по-добре. 

Слушалките Logitech Stereo Headset H150 предлагат цялата функционалност на H130, но вместо зад главата, имат регулируема лента над главата. Моделът H150 също има меки възглавнички за ушите, микрофон, който може да се носи от лявата или от дясната страна, а също и удобни контролери, с които лесно се настройва силата на звука и се заглушава микрофонът.  


Три нови модела слушалки на Logitech са вече достъпни у нас

© Computer World, Computerworld.bg

За да звучат разговорите, музиката, филмите и игрите ви по-добре, слушалките  Logitech Stereo Headset H250 дават динамичен стерео звук. Те имат и подплатена регулируема лента над главата, удобни възглавнички за ушите за комфорт по време на дълги разговори. 


Три нови модела слушалки на Logitech са вече достъпни у нас

© Computer World, Computerworld.bg

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X