Компютърен Хардуер

Подложката за лаптоп Logitech Cooling Pad N200 е вече достъпна у нас на цена от 69 лева с ДДС

Computer World

Logitech пусна у нас новата охлаждаща подложка за лаптоп Logitech Cooling Pad N200, с която ползването на мобилния компютър е по-комфортно на дивана, на леглото или на пода. Новият продукт предлага възможно най-доброто охлаждане в този клас подложки благодарение на почти безшумния си вентилатор, инсталиран под наклон и голямата решетка от горната страна, смятат от компанията.

Засмукването на въздух отдолу и отстрани гарантира постоянен солиден въздушен поток, твърдят от Logitech. Вентилаторът има две скорости и Off бутон, така че да може въздушният поток да се настройва според предпочитанията в конкретния момент или напълно да се изключи, ако няма нужда от него. Подложката се захранва през USB, а вентилаторът е специално създаден да ползва възможно най-малко енергия от батерията на лаптопа. 

Освен това лекият и тънък профил на Logitech Cooling Pad N200 позволява лесно да го пренасяте от стая в стая. Удобен детайл в предната част предпазва лаптопа от хлъзгане. Новата охлаждаща подложка Logitech Cooling Pad N200 е в продажба на българския пазар на препоръчителна цена от  69 лева с ДДС. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X