Компютърен Хардуер

От 619 лв. започват цените на новите модели проектори на Epson

Computer World

Epson пусна новата достъпна продуктова серия проектори, която предлага богат набор от възможности типични за по-високия и скъп клас продукти. Моделите EB-X11 и EB-S11 са насочени към потребителите в образователната система, докато EB-X14, EB-X12 и EB-W12 с HDMI вход са идеално решение за бизнеса. Всички тези нови продукти предлагат лесни за използване от потребителите функции и висококачествен образ, твърдят от Epson.

Epson EB-X11

Проекторите са лесни за инсталация и използване, позволявайки на потребителите от бизнеса и образованието да се фокусират върху най-важното, а именно презентациите. Благодарение на функцията Epson 3-в-1 USB Display ще ви е достатъчен само един кабел за всичко: картина, звук и управление напред/назад - най-бързият начин да покажете това, което е на екрана на вашия компютър. Като алтернатива имате възможност да използвате и функциите за работа без наличието на компютър, позволяващи воденето на презентация под формата на снимки директно от USB флаш памет. От компанията посочват, че настройката на образа също е бърза и лесна с използването на функциите за хоризонтална и вертикална keystone корекция, като някои модели разполагат и със специален хоризонтален keystone слайдер.

Някои от моделите разполагат и с възможност за директна връзка към функцията Epson ELP-DC06 USB Visualiser. Тя позволява документите и обектите да бъдат споделяни през проектора, спестявайки на потребителите време, като бива елиминирана нуждата от фотокопиране, фотографиране или сканиране на материалите. Тази функция е особено полезна и за потребителите в образованието, които искат да могат да покажат извършването на научни експерименти отблизо.

Технологията 3LCD на Epson осигурява естествено и точно възпроизвеждане на цветовете и високо ниво на яркост на бялото и цветовете с до 3000 лумена, смятат от компанията. Това, в комбинация с контраст от 3000:1 води до възпроизвеждането на картина с ясни детайли, висока яркост, и оптимално качество, твърдят още от Epson.Животът на лампата е до 5000 работни часа в еко режим.Всички нови модели проектори са вече налични и на българския пазар. Цените започват от €316 (или 619лв.).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X