Компютърен Хардуер

Logitech M525 - безжична мишка с иновативно колелце за скролиране

Computer World

Logitech представи безжичната мишка Logitech Wireless Mouse M525. От компанията информират, че тя идва с "иновативно микро-прецизно колелце, разполагащо с повече прореза за милиметър". По този начин се осигурява по-фино усещане при навигация. То прави скролирането в дълги уеб страници по-бързо и по-лесно, твърдят от Logitech

Дизайнът на Logitech Wireless Mouse M525 и меките гумени области за захващане се приспособяват към ръката за постигане на естествен комфорт. Благодарение на достигащия до три години живот на батериите, интелигентния спящ режим и превключвателя за включване и изключване можете почти да забравите за нуждата от смяна на батериите, смятат от компанията.


Logitech M525 - безжична мишка с иновативно колелце за скролиране

© Computer World, Computerworld.bg

Миниатюрният универсален приемник на Logitech свързва до шест съвместими безжични устройства, така че пространството около компютъра е свободно и без бъркотия, като същевременно запазвате голям брой свободни USB портове. Авангардната оптична технология на Logitech осигурява лазерно ниво на прецизност дори на най-предизвикателни повърхности, докато използва по-малко мощност, така че да се радвате на до три години живот на батериите.Logitech Wireless Mouse M525 е налична в продажба в България от октомври на препоръчителна крайна цена от 79 лв. с ДДС. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X