Компютърен Хардуер

Излязоха два нови модела безжични слушалки на Logitech

Computer World

Logitech представи линия от два нови модела безжични слушалки. Благодарение на специална технология, която оптимизира звука и намалява фоновия шум, можете напълно да се потопите в музиката, да игрите или да разговорите, подчертават от компанията. Новите продукти  притежават презареждаща се батерия с дълъг живот, така че да можете да слушате, разговаряте и играете по-дълго.

Моделът Logitech Wireless Headset H600 идва с миниатюрен USB приемник. Лазерно настроените говорители намаляват изкривяванията, така че да се насладите на чисти разговори и стерео звук, докато специалният микрофон за потискане на шума намалява фоновия шум. Можете да се движите на разстояние до 10 метра от компютъра в зависимост от настройките и условията на средата. Презареждащата се батерия позволява да слушате и разговаряте до 6 часа, а регулируемата лента за главата и слушалки осигуряват комфорт. Слушалките се сгъват, подобно на очила, което позволява лесното им съхранение и транспортиране.

Моделът Logitech Wireless Headset H800 идва с вградените на самия корпус контроли. Лазерно настроените говорители и вграденият еквилайзер обещават богат цифров  стерео звук, а наличният микрофон за потискане на шума намалява фоновия шум, твърдят от компанията. Движете се в разстояние до 10 метра от компютъра, докато сте свързани към приемника или към произволно устройство по Bluetooth. Презареждащата се батерия издържа до 6 часа, докато регулируемата лента за главата и слушалки осигурява комфорт.

Logitech Wireless Headset H600 и Logitech Wireless Headset H800 са на пазарите в Европа от септември на препоръчителни цени съответно 119 лв. и 199 лв. с ДДС. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X