Компютърен Хардуер

Logitech пуска нови безжични слушалки и колонки за таблети и смартфони

Computer World

Logitech представи два нови аксесоара, които могат да подобрят преживяването с таблет и смартфон: Logitech Wireless Headset и Logitech Wireless Boombox. Безжичните слушалки Logitech Wireless Headset за iPad, iPhone, iPod Touch и други Bluetooth устройства позволяват да се движите свободно, без да се заплитате в кабели, подчертават от производителя. Драйверите на слушалките дават богат стерео звук с минимално изкривяване, допълват оттам. Независимо дали ще ги ползвате за разговори през FaceTime или за телефонни разговори, отсрещната страна ще ви чува ясно благодарение шумозаглушаващия микрофон, който намалява фоновия шум.

Батерията се презарежда и издържа до шест часа (в зависимост от условията на ползване). Вече ползвате таблета или смартфона си като тъчскрийн плейър и дистанционно управление за безжично стриймване на стерео звук. Създадени за iPad, iPhone и iPod Touch, безжичните колонки Logitech Wireless Boombox могат да бъдат разположени в радиус до 10 метра от устройството в зависимост от това за какво ги ползвате, от настройките и условията на средата.


Logitech пуска нови безжични слушалки и колонки за таблети и смартфони

© Computer World, Computerworld.bg

Презареждащата се батерия позволява слушане до шест часа (според условията и начина на ползване). Осем драйвера разделят звуковите честоти, така че да чувате ясен звук с отчетливи високи тонове, богати средни честоти и дълбок мощен бас, допълват от компанията. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X