Компютърен Хардуер

Ръчно рисувани слушалки на Canyon ще дебютират на ON!Fest

Computer World

Canyon разработи първата си напълно локална серия слушалки съвместно с марката за алтернативна мода Rockacoca. Тридесетте модела са напълно уникални – всеки дизайн ще има само един притежател. Визиите са разработени и ръчно рисувани върху слушалките от екипа на Rockacoca. Серията дебютира на ON!Fest, където слушалките ще бъдат представени заедно с Multirama, а след края на младежкия фестивал моделите ще се предлагат само в магазините на веригата.

Дизайните са разработени специално за серията и използват забавни и интересни визии, свързани с градската култура. Всеки от 30-те модела е с уникален дизайн. Така на практика се изключва възможността потребителят да се размине на улицата с друг, който носи неговите слушалки.


Ръчно рисувани слушалки на Canyon ще дебютират на ON!Fest

© Computer World, Computerworld.bg

„Искахме да направим нещо специално и различно за българския пазар, а в лицето на Rockacoca намерихме партньор, който познава добре вкусовете у нас -  коментира Любомир Бабуров, Продуктов мениджър на Canyon за България. - Успехът на глобалните лимитирани серии на Canyon ни показа, че потребителите обичат различните аксесоари и разнообразието. Вярваме, че всеки има свой уникален стил – затова с Canyon by Rockacoca му предлагаме продукт без нито едно копие."


Ръчно рисувани слушалки на Canyon ще дебютират на ON!Fest

© Computer World, Computerworld.bg

Слушалките ще бъдат представени по време на младежкия фестивал ON!Fest от 16 до 18 септември в Интер Експо Център. Посетителите ще могат да тестват моделите, да видят как се изработва чифт слушалки с оригинален дизайн и да се включат в дизайнерско предизвикателство с награди.

Multirama е ексклузивен партньор на Canyon за Rockacoca и ще предлага моделите както по време на фестивала, така и след края му. Феновете на Canyon, Rockacoca и Multirama във Facebook пък могат да вземат ваучер за 20% отстъпка от цената на моделите по време на ON!Fest.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X