Компютърен Хардуер

Logitech извади соларна клавиатура специално за потребителите на Мас

Computer World

Logitech представи новасоларна клавиатура за потребителите на Mac. Моделът Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac идва със същите дизайн и възможности като първата безжична соларна клавиатура Logitech Wireless Solar Keyboard K750. Версията за Mac ще ще е налична в 4 цвята и ще елиминира нуждата от смяна на батерии.

Тя се зарежда от светлината в стаята и не се нуждае от директна слънчева светлина. След пълно зареждане може да работи до три месеца на тъмно. Освен това, можете да свалите приложение за слънчева енергия, което дава обобщена информация за нивото на батерията и указва кога клавиатурата се нуждае от още светлина.


Logitech извади соларна клавиатура специално за потребителите на Мас

© Computer World, Computerworld.bg

Конструкцията на клавиатурата не съдържа PVC, а кутията подлежи на пълно рециклиране и така се свежда до минимум въздействието върху околната среда. Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac е безжична и със стандартен размер, включва блок с цифри и разположението на клавишите е съобразено с потребителите на Mac. Тя има и типичната за Logitech вдлъбната горна част на клавишите, а така писането е по-бързо, по-тихо и по-приятно, твърдят от компанията.


Logitech извади соларна клавиатура специално за потребителите на Мас

© Computer World, Computerworld.bg

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac работи с усъвършенстваната 2,4 GHz безжична технология и разполага с миниатюрен Unifying приемник. Безжичната соларна клавиатура за Mac се очаква на пазарите в САЩ и в Европа през август на препоръчителна цена от €79.99 (156 лева)

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X