Компютърен Хардуер

Logitech Cooling Pad N200 – новата охлаждаща подложка за лаптоп

Computer World

Logitech представи Logitech Cooling Pad N200 – новата охлаждаща подложка за лаптоп. От компанията смятат, че с нея ползването на мобилния компютър ще бъде по-комфортно навсякъде, включително на дивана, на леглото или на пода. Logitech Cooling Pad N200 предлага възможно най-доброто охлаждане в този клас подложки благодарение на почти безшумния си вентилатор, инсталиран под наклон и голямата решетка от горната страна, твърдят от производителя.

Засмукването на въздух отдолу и отстрани гарантира постоянен солиден въздушен поток. Вентилаторът има две скорости и Off бутон, така че да може въздушният поток да се настройва според предпочитанията в конкретния момент или напълно да се изключи ако няма нужда от него. Подложката се захранва през USB, а вентилаторът е специално създаден да ползва възможно най-малко енергия от батерията на лаптопа. 
Освен това удобен детайл в предната част предпазва лаптопа от хлъзгане. Новата охлаждаща подложка Logitech Cooling Pad N200 е налична в Европа от края на юни на препоръчителна цена от €39.99 (78 лева). 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X