Компютърен Хардуер

HP и Rossignol предложиха лаптопи за любителите на зимни спортове

Computer World

НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от водещите марки екипировка и артикули за планински и зимни спортове. Компютрите са с дизайн, съчетаващ тенденциите в зимните спортове и технологиите.

Двата ноутбука HP Pavilion dv6 Rossignol допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol - Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки лаптоп се продава с ексклузивeн софтуер и специален калъф за тяхното пренасяне. Ноутбуците HP Pavilion dv6 Rossignol могат да бъдат персонализирани и със специални тематични тапети, създадени от Rossignol.


HP и Rossignol предложиха лаптопи за любителите на зимни спортове

© Computer World, Computerworld.bg

Ските на Rossignol са проектирани с грижа за околната среда. Затова и кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.
Устройствата се предлагат със софтуерите Adobe Photoshop Elements и Adobe Premiere Elements.
HP Pavilion dv6 Rossignol предлага до 640 GB капацитет на твърдия диск и 4GB DDR3 оперативна памет. Компютрите са базирани на процесори Intel Core i5 и идват с графичнa картa AMD Radeon с 1 GB заделена памет.

15.6-инчовият екран на ноутбука е със светодиодно задно осветяване (LED bright view) и предлага HD качество на картината.
Преносмите PC-та разполагат с и DVD+RW отпично устройство, HP True vision уеб камерата и микрофони. Ноутбукът е оборудван и с три USB 2.0 порта, HDMI и VGA интерфейси, “5-в-1” картов четец, изход за стерео слушалки и говорители на Altec Lansing с Dolby advanced audio.
Двата ноутбука Pavilion dv6 Rossignol ще се предлагат от средата на януари 2011 г. на препоръчителна цена от 1788 лева с ДДС.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X