Компютърен Хардуер

Epson предложи три нови проектора за бизнес потребители

Computer World

Японската компания Epson обяви три нови проектора, които са предназначени за нуждите на бизнес потребителите. Според информация от производителя, чрез инвестиция в моделите EB-S10, EB-X10 и EB-W10 ще се спестят средства от корпоративния бюджет, без обаче да се снижи качеството на презентациите.

Високото качество на изображението им се осигурява от технологията Epson 3LCD. Благодарение на нея яркостта на бялото и цветовата яркост (CLO2) на проектора остават еднакво високи – до 2600 Лумена. Освен това, благодарение на вградения HDMI интерфейс моделите Epson EB-X10 и Epson EB-W10 могат да поддържат сигнал с висока резолюция, което допълнително повишава качеството на презентацията.

 

Проекторите Epson EB-S10 и EB-X10 имат съответно резолюция SVGA и XGA. От своя страна моделът Epson EB-W10 предлага WXGA резолюция, което позволява да се възпроизведе широкоекранно изображение. Всичките проектори от новата линия са леки и компактни, тяхното тегло е 2,3 кг, подчертават от Epson.

 

Благодарение на функцията за мигновено включване/изключване настройките на проектора се осъществяват сравнително лесно и не заемат много време, твърдят от производителя. Оттам допълват, че новите модели са универсални и са подходящи за помещения с всякакъв размер, позволяват да се проектира големи изображения на малко разстояние. За получаване на оптимално и равно изображение новите продукти имат функция за коригиране на вертикалните трапецовидни изкривявания. В моделите Epson EB-X10 и EB-W10 този процес се извършва автоматично.

 

Благодарение на USB свързаността се позволява предаване на изображение и сигнал за управление от мишката през PC или Mac. Дори може и да не се използва компютър за прожектиране – Epson EB-X10 и EB-W10 могат да го правят и от външен USB носител. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X