Компютърен Хардуер

Работните станции Z на HP идват с Adobe Creative Suite 5

Computer World

Z сериите идват с 64-битова операционна система и са базирани на процесори Intel Xeon. Тези работни станции се предлагат с избор от професионални дисплеи с размери от 55,9 см. (22") до 76,2 см. (30"), включително Dream Colour дисплей за приложенията, където се търсят точни цветове. Последното попълнение монитор HP ZR30w S-IPS LCD осигурява резолюция от 30 бита на пиксел и 1,07 милиарда цвята.

Според IDC, HP е лидер с 47.5% от пазара на персонални работни станции в региона на Европа, Африка и Близкия Изток. Клиентите, които преминават към Z сериите, могат да се възползват от непрекъснатите иновации на НР в области като дизайн и работа с продукти на независими доставчици на софтуер (Independent Software Vendor (ISV).
HP и Adobe са оптимизирали цялата система. Близките взаимоотношения с независими доставчици на софтуер позволява на работните станции HP Z да са напълно оптимизирани за работата с приложенията на Adobe CS5.

Софтуерът на Adobe в момента се предлага на английски език, но от август 2010 г. ще бъде достъпен и на френски, немски, италиански и испански. Потребителите на Adobe могат да ъпгрейдват своите компютри с допълнителна памет или с по-голям твърд диск, за да извършват нови дейности, ако това се налага.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X