Компютърен Хардуер

FSP пусна компактни захранващи адаптери за лаптопи

Computer World

Обемните захранващи адаптери за преносимите компютри винаги са били проблем за всеки пътуващ човек. Решение на това предлага компанията FSP (известна до неотдавна под наименованието Fortron), която обяви два продукта от новата серия универсални захранващи адаптери за лаптопи, наречена NB Lite. Според производителя, те се отличават със своите компактни размери и тегло. За това ни съобщава един от дистрибуторите на марката у нас - фирма Вали.

Моделите (NB Lite 65 и NB Lite 90) с мощности 65W и 90W са близо два пъти по-малки в сравнение със стандартните адаптери от този тип. Те са с дебелина само 16,5 мм и с тегло не повече от 270 гр. (за сравнение, един традиционен 65-ватов адаптер тежи около 660 гр.).

Според FSP, и двата нови модела са съвместими с еко стандартите Energy Star V и CEC Level V, гарантират постоянна ефективност на захранването от поне 87% и са с ниска консумация в standby режим (по-малко от 0,5 W).
Адаптери идват в комплект с 9 заменяеми накрайника, които им дават възможност да се използват с практически всички ноутбуци на пазара, включително машините на марки като Asus, Lenovo, Dell, Acer, Toshiba, Sony и др.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X