Компютърен Хардуер

Нови монитори на ViewSonic идват с нови размери и технологията ViewLED

Computer World

През първото и второто тримесечие на тази година в Европа ще се появят в продажба нови монитори на компанията ViewSonic. В края на Q1 2010 г. семейството VX (предназначено за геймъри и ентусиасти) ще бъде допълнено от продукти с диагонали на екрана 24 и 27 инча. Скоро след тях ще ги последва моделът VX2450wm, 24-инчов монитор с вградена технология ViewLED. Тя обезпечава характерното за продуктовата линия VX кратко време за отговор при сериозна дълбочина цветовете и икономичност, твърдят от компанията. VX2450wm се отличава със стилна и тънка конструкция, както с и резолюция 1080p Full HD 1920x1080. WLED системата за задно осветяване интелигентно регулира яркостта, обезпечава по-дълбок черен цвят, чисто бяло и отчетливи сиви тонове. Моделът разполага с два вградени говорителя, поддържащи технологията RS Premium Sound, както и DVI и VGA портове. VX2450wm отговаря на изискванията на Energy Star, твърдят още от компанията.

Семейството VA (Value range - икономичен клас) ще бъде допълнено от широкоформатен монитор с диагонал 22 инча. През втората половина на 2010 година се очаква и моделът V3D241wm-LED. Този високопроизводителен 3D Certified панел с диагонал 24 инча, със светодиодна подсветка, позволява възпроизвеждане на 3D игри на високо ниво.
Моделът VX1932wm-LED е предназначен за тези потребители, които имат нужда от високопроизводителен модел, но с функции за икономии на енергия. Този дисплей спестява повече от 50% в сравнение с традиционните панели, изтъкват от ViewSonic.
Очаква се скоро да стане ясно кога новите модели ще влязат в продажба и на какви цени.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X