Компютърен Хардуер

Packard Bell извади 11,6-инчов ноутбук за любителите на мобилни развлечения

Computer World

Компанията Packard Bell попълни серията си свръх портативни ноутбуци с модела EasyNote Butterfly xs. Според производителя, новият стилен продукт е удобен за пренасяне и е много подходящо решение за любителите на мобилни развлечения: снабден е с вграден оптичен модул и удобна пълноразмерна клавиатура. 6-клетъчната литиево-йонна батерия в съчетание с икономичният Intel процесор обезпечават до 8 часа автономна работа, твърдят от Packard Bell.

11,6-инчовият дисплей (резолюция 1366 x 768 пиксела), HDMI порта, разширените графични функции, в съчетание с в вградения оптичен модул правят EasyNote Butterfly xs подходящо средство за гледане на филми и даже за записване на DVD по време на път. Новият модел се отличава със сравнително малко тегло, което обезпечава неговата мобилност - 1,6 кг. В корпуса е вграден всичко необходимо за мобилен видеочат: уеб камера, микрофон, Wi-Fi (802.11 b/g/n) и 3G или Bluetooth 2.1. Освен това е предвидена поддръжката на твърд диск с обем до 640 GB и картов четец 5-в-1. Софтуерният пакет, който включва Nero 9 Essentials, пълна версия на Adobe Photoshop Elements 7 и CyberLink PowerDVD, позволява да се редактират изображения и да се записват на CD или DVD.

Ноутбукът Packard Bell EasyNote Butterfly xs идва с операционна система Microsoft Windows 7 Home Premium, а цената за базовата му конфигурация се очаква да започне от 500 евро.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X