Компютърен Хардуер

Xerox предложи компактен широкоформатен принтер

Computer World

Нов черно-бял широкоформатен принтер, който е конфигуриран с копирна машина и скенер, представи Xerox България. Xerox 6279 е с компактни размери и предлага много добро качество на изображението, бързина и нисък разход за поддръжка, изтъкват от производителя.
Устройството може да бъде адаптиране към различни работни среди, като например центрове за принтиране и копирни услуги или специализирани архитектурни, инженерни и строителни компании. Машината предлага скорост на печат - от 7 до 9 страници формат A1 (594 x 841) в мин., в зависимост от конфигурацията.

Xerox 6279 може едновременно да сканира до 6 изображения в секунда докато принтира, благодарение на допълнителния вграден скенер. Възможностите за печатане и сканиране с резолюция 600 x 600 dpi предлагат отчетливи и прецизни в детайлите изображения, дори и при сложни планове, диаграми и презентации. Системата се зарежда с до 4 ролки и работи с различни носители, включително паус и фолио. Допълнителният вграден скенер позволява да се подобри качеството при дигитализиране на повредени от намокряне или намачкване оригинали, като се коригира фона и се акцентира върху важните детайли на изображения и текстове.

Потребителите могат да избират измежду няколко възможности за конфигуриране, включително модели, предлагащи само принтиране или комбинация от копиране и принтиране. Тази комбинация предлага черно-бяло сканиране, с възможности за надграждане до цветно. Скенерът поддържа широк набор от файлови формати и позволява сканиране към е-поща, FTP или друг принтер.
Опцията TotalAccxes за 24-битово цветно сканиране дава възможност на потребителите да превръщат хартиени документи в електронни файлове, запазвайки цветовете, както и да ги отпечатват чрез свързан към локалната мрежа цветен принтер. Тези опции могат да бъдат инсталирани на място, така че системата да разгръща възможностите си паралелно с развиването на бизнеса на клиента, за да отговаря на своевременно възникващите нужди.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X