Компютърен Хардуер

Photosmart – нова гама МФУ на HP с ТоuchSmart технология

Computer World

HP представи новата гама многофункционални принтери HP Photosmart, които разполагат със сензорната технология HP TouchSmart. Серията включва 5 нови продукти: HP Photosmart C4680, HP Photosmart, HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.
Благодарение на HP TouchSmart технологията устройствата могат да отпечатват изображения, документи и проекти, като използват опцията QuickForm на сензорния дисплей.
На него могат да бъдат разглеждани и селектирани снимки директно от устройства с USB връзка или карта-памет (всички модели разполагат със слотове за карти). Освен това налице са и автоматични настройки за премахваме на ефекта "червени очи" и редактиране на нивата на светлина и цветове.

 

Някои интересни функционалности на новите принтери:

• HP Photo Print Gadget позволява на потребителите да изберат снимка от папки, приложения, е-mail и уеб сайтове и да я пуснат в специалната икона на HP Photo Print Gadget на десктопа („drag and drop"). Софтуерът редактира и изрязва изображенията, така че те да отговарят на размера на фото хартията.
• HP Smart Web Printing помага на потребителите да пестят мастило и хартия, като избират текстове и снимки от различни уеб страници и ги комбинират в една отпечатана страница. Така всеки потребител разпечатва само информацията, която иска.
• Голяма част от новите HP Photosmart имат вградена възможност за безжична свързаност, която осигурява удобен печат за всички в семейството с достъп от всяко място в дома. Принтерите с тази опция са HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.
• Собствениците на Apple iPhone и iPod touch могат да печатат безжично, използвайки приложението HP iPrint Photo, което е достъпно безплатно от Apple App Store.

 

HP Photosmart C4680 All in One
е мултифункционално решение, което предлага сканиране, копиране и печат. Цветният дисплей на принтера с HP TouchSmart frame осигурява лесно преглеждане и разпечатване на снимки, уеб страници и документи.
HP TouchSmart frame включва 3,7 см. цветен дисплей със сензорни бутони, разположени от ляво и дясно на екрана за лесна навигация по време на печатане. Принтерът използват интегрирани фото глави (IPH).
HP Photosmart C4680 е вече наличен на пазара у нас от октомври на препоръчителна цена от 169 лв.

HP Photosmart C4680 е съвместим с мастилниците HP 300 / 300 XL черно и трицветни мастилници (C, M и Y). За по-достъпен печат потребителите могат да използват и HP 300 Photo Starter Pack, информират от технологичния гигант.
HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium са съвместими с мастилниците HP 364. Потребителите могат да избират между стандартните и XL мастилници, както и Photo Value Packs.
HP 364 Series Photo Value Pack осигурява алтернативен пакет, който включва 100 листа от HP Advanced Photo paper 10 x15см мат и три мастилници от сериите HP 364 - C, M и Y.
Според информация от НР, новите решения са одобрени по програмата ENERGY STAR, като намаляват консумацията на енергия с повече от 25% в сравнение с предходните модели и предлагат възможност за оптимизиране разхода на хартия с автоматичния двустранен печат.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X