Компютърен Хардуер

Canon EOS 500D - 15.1-мегапикселов фотоапарат, записващ Full HD

Computer World

DIGIC 4 процесорът на Canon развива продължителна скорост на снимане до 3.4 кадъра в секунда (FPS) за над 170 JPEG файла. Като използва широкообхватната AF система на Canon, която включва 9 индивидуални сензора, включително централна хикс-образна точка с прецизен сензор за f/2.8 или по-бърз обектив - това прави възможно улавянето на действия по-кратки от секундата.
Благодарение на CMOS сензора, DIGIC 4 успява да постигне добро редукциране на шума и 14-битова обработка за плавна градация на тоновете и естествените цветове.
Качеството на изображението е защитено от интегрираната изчистваща система на EOS (Integrated Cleaning System), която намалява, отблъсква и премахва прахта от сензора. По-упоритите частици могат лесно да бъдат отстранени с помощта на Dust Delete Data (която може да бъде добавена към изображението в самия фотоапарат) и включения софтуер на Canon Digital Photo Professional.
Програмата Digital Photo Professional предлага лесно разбираем RAW пакет с функции като опция за бърз преглед (quick check tool), за изрязване (cropping tool) и за маркиране (stamp tool), плюс възможността за промяна на яркостта, нивото на светлината и стила на снимките в RAW изображения. Софтуерът съдържа още EOS Utility и редактор Picture Style за постигането на по-добра изразителност на снимките.
Съвместимостта с цялото разнообразие от обективи EF и EF-S и EX-сериите, Speedlites позволява създаването на система за снимки за всеки индивидуален потребител. Тук са включени компактния и мощен нов K265 с отразяваща (bounce) и приближаваща (zoom) глава, както и презареждане само с 2 AA батерии.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X