ERP/BI/CRM

Intelligent Systems отвори офис в Румъния

Иван Гайдаров

Intelligent Systems, водещ партньор на Microsoft Dynamics за Централна и Източна Европа, обяви откриването на румънско дъщерно дружество в столицата Букурещ. Фирмата предоставя ERP, CRM и BI решения, както и специализирани системи за управление на бизнеса за ритейл, фармация, строителство, транспорт и логистика, и автомобилни дилъри. Новият офис ще бъде представляван от Александру Доробанту, доказан професионалист в сферата на бизнес софтуера. Той ще ръководи както дейността на Intelligent Systems, така и разрастващия се екип в страната.

След успешното откриване на клонове и печеливша дейност в Албания (2010г.) и Турция (2011г.), компанията предприема крачка към разрастване в съседна Румъния, за да предоставя богатия си опит и ноу-хау. Чрез екипа от специалисти в Букурещ, Intelligent Systems ще скъси дистанцията с текущите си клиенти в страната, както и ще й позволи да обслужва потребностите на румънския бизнес от софтуерни решения, базирани на платформата Microsoft Dynamics.

Коментирайки отварянето на новия офис, Калин Цветанов, изпълнителен директор на Intelligent Systems, заяви: "Румънският пазар за бизнес приложения открива нови възможности, от които ще можем да се възползваме чрез новия ни офис в Букурещ. Способността да работим на местно ниво и да споделяме нашата техническа експертиза лично е в същината на философията ни за обслужване на клиенти. Така ние можем да допринесем за растежа на нашите международни клиенти на румънския пазар и в същото време да споделим нашата експертиза в търговията на дребно, производството, автомобилния бизнес, транспорта и логистиката с местните компании, за да са по-добре подготвени в днешната високодинамична пазарна среда. "

Александру Доробанту, управител на Intelligent Systems в Румъния, добави: "Нашата бизнес стратегия е да разширим пазара на Microsoft Dynamics, предоставяйки добавена стойност на нашите клиенти чрез собствените ни браншови решения. Освен че сме внедрител на цялостни софтуерни решения на Microsoft, ние сме партньор, който е в състояние да се справи с конкретни бизнес предизвикателства и да предостави адаптирани и мащабни решения в определени индустрии."

Откриването на новия офис коментира и Алина Орбан, Segment Director-Corporate Market, Small Business & Partner Channel в Microsoft: "Развълнувани сме да видим, че партньори на Microsoft Dynamics като Intelligent Systems разширяват дейността си в Румъния. Технологията съществува, за да предоставя нови възможности и да носи стойност както на хората, така и на бизнеса. Тъй като организациите трябва да преминат от реактивни бизнес решения към проактивни прозрения, които позволяват на служителите да ускорят постигането на резултатите, Microsoft e посветена на работата си с партньорите, за да въвежда иновации в областта на ERP и CRM, като прилага интелект към всички данни."
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X