Предприемачество

Нов интерактивен център за финансови услуги отваря врати в Mall of Sofia

Иван Гайдаров

iCard открива първия по рода си интерактивен център за финансови услуги в България. Той е ориентиран към подобряването на цялостното потребителско изживяване за клиентите на дигиталния портфейл iCard, предплатените карти GiftCard и кредитните карти iCard чрез технологии от последно поколение.

В обновения си център иновативната компания iCard дава възможност на всички посетители да взаимодействат свободно и напълно безплатно с модерните финансови технологии, без значение дали са клиенти на фирмата или не. Всеки желаещ може да се запознае с богатата гама от продукти и услуги на дружеството за електронни пари.

Всеки може да изпробва полезните функционалности на мобилното приложение iCard на няколко смарт устройства - четири смартфона (различни марки и операционни системи), както и два тъчскрийн монитора за симулации на плавното протичане на процесите в интуитивната апликация: изпращане и получаване на пари, онлайн покупки с виртуални карти, безконтактно плащане с телефон, плащане на сметки и данъци и много други.

По традиция, в центъра клиентите на iCard ще могат да заявят кредитна карта или да поръчат предплатена карта за подарък с дизайн по избор - GiftCard. В обекта ще бъде разположен и банкомат - iCard ATM. Посетителите ще могат да правят вноски в брой по сметките си в дигиталния портфейл, както и по кредитните си карти.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X