Предприемачество

Онлайн платформа с инициатива за подкрепа на българските офлайн търговци

Иван Гайдаров

Онлайн търговецът на мебели и дизайн за дома за Централна и Източна Европа Vivre започва инициативата "Заедно" в подкрепа на всички търговци на дребно, които използват физически магазини. Те ще имат възможност да качат своите продукти на Vivre.bg.

В настоящия социално-икономически контекст, офлайн бизнесът е изправен пред редица затруднения. За да подкрепи традиционната търговия и клиентите, които остават по домовете си в условия на изолация, Vivre предлага на търговците своя уебсайт и мобилно приложение, които месечно регистрират над 6 000 000 посетители.

"Vivre е компания, която работи с хората и за хората. В тази ситуация искаме да осигурим успешна връзка между офлайн продавачите и клиентите, които искат да пазаруват комфортно и безопасно от своите домове. Затова отваряме вратите на Vivre.bg за всички търговци на мебели и стоки за дома, които ще имат достъп до нашата клиентска база. Ние сме част от тази общност, която следва да се фокусира към една обща цел - поддържане на икономическите потоци. Това може да се осъществи чрез пренасяне на бизнеса онлайн", коментира Моника Кадоган, изпълнителен директор и съосновател на Vivre.

Всички търговци от България, които искат да се присъединят към инициативата "Заедно", могат да посетят www.vivre.bg/zaedno,
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X