Предприемачество

Leanplum е носител на марката "Високи постижения в иновациите"

Иван Гайдаров

Leanplum е носител на марката "Високи постижения в иновациите" и победител в категория "Иновационен мениджмънт" на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината" 2019 г., организиран от фондация "Приложни изследвания и комуникации" и Enterprise Europe Network - България.

Церемонията по връчване на престижното отличие се проведе на 30-ти януари 2020 година под патронажа на Президента на Република България Румен Радев. "Високи постижения в иновациите"/"Excellence in innovation" е марка на фондация "Приложни изследвания и комуникации", която удостоверява организациите финалисти в ежегодния конкурс. "Иновативно предприятие на годината" и предоставя достъп до международни партньори и клиенти във всички икономически сфери в рамките на Еnterprise Europe Network. С нея се отличават
върхови постижения, въздействие и ефективност на авангардни иновации, разработени от български предприятия през последните три години.

Наградата се присъжда за внедряването на нов или значително усъвършенстван продукт, процес, услуга или практика, довели до траен икономически ефект.

"Изключително щастливи сме да приемем отличието "Високи постижения в иновациите" като признание за постиженията нa Leanplum в изграждането и имплементацията на иновативни организационни практики базирани на силна вътрешнофирмена култура и споделени ценности. Като лидер в мобилното маркетингово пространство Leanplum отговаря на едни от най-големите и неразрешени до момента маркетинг предизвикателства и инвестира в развитието на продуктовата и предприемаческа екосистема в България.", заяви Васил Поповски, вицепрезидент развитие на продукти в Leanplum.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X