Предприемачество

LogSentinel събра 1 млн. евро инвестиции за развитие на дейността си

Иван Гайдаров

LogSentinel събра 1 млн. евро инвестиции за разширяване на пазарните си възможности, така че компанията да може да изведе информационната сигурност на ново ниво в глобален мащаб, става ясно от сайта на стартъп компанията. Тя ще се стреми бързо да повиши присъствието си на световния пазар, като се съсредоточи върху трите си основни бизнес вертикала - FinTech, HealthTech и GovTech – свързани тясно със съхранението на чувствителни данни. Очаква се решенията на LogSentinel, базирани на най-добрите технологии, да осигурят пълната им защита.

"Ние се стремим да растем бързо и тази инвестиция идва в точния момент, когато наблюдаваме нарастващ интерес към нашата технология. Имаме трудната задача да изведем поверителността и сигурността на едно ново ниво. Предизвикателството е голямо, но ние сме уверени, че инвеститорит вярват в нашата визия", обяснява Антон Герунов, СОО на LogSentinel.

Божидар Божанов, изпълнителен директор на LogSentinel, от своя страна добавя, че инвестицията от Eleven ще изведе компанията на следващо ниво, като ѝ даде възможност да разшири екипа си и да вложи още повече усилия за изпреварване на пазара и предлагането на иновативни продукти и функции.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X