Предприемачество

Lime насърчава столичани да гласуват на местните избори

Иван Гайдаров

Тази неделя жителите на столицата се отправят към избирателните секции, за да дадат своя вот на местните избори, а Lime ще им помогне да стигнат до там безплатно, бързо и без вредни емисии. От 07:00 ч. местно време на 27 октомври, Lime предлага на столичани код за 15 минути безплатно каране на тротинетка. Целта е да се насърчи избирателната активност сред гражданите. Подобни инициативи на Lime в Европа и САЩ вече се радват на голям успех и печелят симпатиите на потребителите.

"В Lime подкрепяме отговорното гражданство, поради което искаме да дадем на българските избиратели допълнителен стимул да излязат от дома си и отидат до избирателните секции", сподели Тамаш Тот, оперативен мениджър в Lime.

За да получат 15-минутно безплатно каране, потребителите трябва да въведат КОДЗАВОТ в секцията за промо код на своя Lime wallet. Отстъпката важи до края на деня на 27 октомври.

Придвижвайки се в градската среда, потребителите следва да спазват принципите за безопасно и отговорно каране.

Когато използвате Lime в изборния ден, не забравяйте да настроите скоростта спрямо текущите метеорологични и инфраструктурни условия и да обърнете специално внимание на другите участници в движението на пътя и тротоарите. Освен това е важно да паркирате тротинетките правилно, за да не блокират тротоарите и пешеходните алеи, съветват от компанията.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X