Предприемачество

Приз Компания на Годината от Stevie Awards за Модис България

Иван Гайдаров

Модис България беше обявена за "Компания на годината" със златно отличие от световните бизнес награди The Stevie International Business Awards (https://stevieawards.com/). Международният конкурс излъчи победителите сред повече от 4000 номинации от 74 държави. За 16-та поредна година, наградите отбелязват постиженията и приноса на организации и професионалисти по целия свят.

Stevie Awards е най-престижната програма за бизнес награди в света. Тази година компаниите бяха оценявани от жури, което се състои от 250 изпълнителни директори на световно признати компании. Статуетката ще бъде връчена на официална церемония във Виена, Австрия през октомври тази година.

"За нас е огромна чест да получим тази престижна награда. Тя е доказателство за силната ангажираност и огромния принос на всички професионалисти, които работят в Модис. Горди сме, че компанията ни е призната за лидер в индустрията за втори път тази година. През месец май бяхме отличени за "Доставчик на аутсорсинг услуги на 2019 г.", по време на SEE Innovation, Technology and Sourcing summit, заради високата добавена бизнес стойност, която доставяме на клиентите ни. Щастлив съм, че работя с такъв екип, който е отдаден на мисията на Модис България", споделя Филип Рувре, старши вицепрезидент, управител бизнес решения и продажби в Модис и изпълнителен директор за Модис България.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X