Предприемачество

Национален конкурс "Иновативно предприятие на годината" – срокове и кандидатстване

Иван Гайдаров

В продължение на 15 години, Националният конкурс "Иновативно предприятие на годината", организиран от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг и Enterprise Europe Network – България, ежегодно награждава български предприятия и техни иновативни продукти, процеси, услуги и практики, успешно реализирани на българския и световния пазар. В конкурса могат да участват активни български фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години.

Отличените фирми в Конкурса получават и правото да използват марката на Фондация "Приложни изследвания и комуникации" за "Високи постижения в иновациите" - Excellence in Innovation. С марката се отличават върхови постижения, въздействие и ефективност на авангардни иновации, разработени от български предприятия. В рамките на досегашните 14 издания на конкурса вече са отличени над 100 фирми.

Конкурсът е признат от Европейската комисия за най-добра национална практика за популяризиране на иновативното развитие, а кандидатите се оценяват по специална методология от експертна група и външно жури.

Наградите за 2019 г. се присъждат според въздействието на отличените иновации в категории Пазарно лидерство; Качество на живот; Зелена иновация; Иновационен мениджмънт; Социална иновация; Иновация в креативните индустрии; Иновативно новостартирало предприятие; Иновации за развитие на таланти

Как да кандидатствате в 5 лесни стъпки:

Стъпка 1: Регистрирайте фирмата си безплатно за конкурса като натиснете бутона за регистрация! За фирма, участваща с няколко иновации и в няколко категории в Конкурса, е необходима само една регистрация (подробности – във формуляра за кандидатстване)

Стъпка 2: Проверете електронната си поща и на посочения линк влезте в индивидуалния си профил за конкурса! Там можете да попълните формуляра за кандидатстване с информация за вашата фирма и иновация като натиснете иконката за редакция.

Стъпка 3: Ако кандидатствате с няколко иновации, не е необходимо да правите нова регистрация - попълнете портфолиото си в указаните полета на формуляра за кандидатстване.

Стъпка 4: Когато сте готови, изпратете ни кандидатурата си чрез бутона Submit! Всички стъпки са безплатни!

Стъпка 5: Екипът ни ще се свърже с Вас по електронна поща, скайп или телефон, за да обсъдим Вашата иновация! При необходимост, ще бъде направено посещение на място.
Важни срокове:

Подайте кандидатурата си по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2019 г.

Церемонията по връчването на наградите ще се състои през декември 2019 г. по време на Петнадесетия Национален иновационен форум, който традиционно се провежда под егидата на Президента или Министър-председателя на Р.България.

Computerworld е медиен партньор на инициативата.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X