Предприемачество

Българският софтуер за управление на събития Weemss пуска нова услуга

Computer World

Българският софтуер за организиране на събития и продажба на билети онлайн - Weemss, разширява възможностите си с добавянето на услуга за управление на конкурси - Awards Management, съобщиха от компанията.

За по-малко от две години на пазара Weemss има клиенти от 98 държави на 6 континента, без външно финансиране от фондове и от т.нар. стартъп акселератори и бизнес ангели, изтъкват създателите на Weemss. В България софтуерът се ползва от компании като Инвестор, Интер Експо Център, Автокино, SiteGround, BNP Paribas, ON! Fest, MediaMixx, и Happy Woman academy на Наталия Кобилкина.

С новата услуга на Weemss - Awards Management всеки вече може да организира конкурс онлайн, да приема всякакъв вид информация и файлове за участие, както и онлайн плащания. Софтуерът също така предлага лесен за ползване модул за гласуване и оценяване на участиятa, с подробна статистика и експорт на данни.

Добавянето на услуга за управление на конкурси е част от плана на фирмата да направи Weemss решение за управление на всякакъв тип събития. Следващите услуги, които ще бъдат добавени са възможност за продажба на билети с резервирация на места, управление на експота и изложения, и възможност за създаване на повтарящи се събития, като театрални постановки, спортни и музикални събития.

“През последното тримесечие имахме растеж от 35% спрямо предходния период, което допълнително ни стимулира да започнем трансформацията на Weemss, от софтуер за продажба на билети онлайн, към решение за управление на всякакъв тип събития”, коментира Ованес Ованесян, създател и изпълнителен директор на Weemss.

Организаторите на събития могат да се регистрират бързо и лесно на weemss.com. Софтуерът е безплатен за безплатни събития и конкурси, а при платени събития има такса в размер на 2.5%, за конкурси 3.5% от цената на регистрацията, която се прилага само след продажба, уточняват от компанията.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X