Предприемачество

Българска фирма предлага SaaS за следене и управление на малък и среден е-бизнес

Computer World

Българската фирма DeskGod, занимаваща се с изследователска дейност и разработка на софтуер, представи едноименното си решение за следене и управление на малък и среден е-бизнес, което се предлага под формата на софтуер като услуга.

От компанията твърдят, че продуктът обединява в себе си всички необходими на един електронен бизнес инструменти. Услугата е достъпна през сайта на DeskGod и се използва без каквато и да било инсталация.

Решението дава възможност за спиране на всички фалшиви кликвания от реклами, както и за следене на това кои реклами водят до сайта реални клиенти и кои - основно посетители, твърдят от фирмата. Заедно с това DeskGod предоставя тикет система и онлайн чат и прави възможно получаването на пълен доклад за това кой е получил дадено е-писмо, изпратено от електронния бизнес, кой и кога го е прочел и кой е кликнал върху линк в съобщението. Натрупаните знания пък могат да се съхраняват и разпространяват с помощта на Knoledgebase & Help системата.

DeskGod предлага и партньорска програма, която осигурява 40% комисиона от продажбата на продукта, ако тя се е случила през реклама на сайт, е-бюлетин и пр. на партньора. Вендорът се ангажира с целия процес на продажбата.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X