Предприемачество

Банка Пиреос разработи нов пакет за индивидуално банкиране

Владимир Владков

Нов пакет за индивидуално банкиране, комбиниращ три продукта - спестовна сметка Пиреос Феър Плей, дебитна карта Visa Electron и интернет банкиране, пусна на пазара Банка Пиреос България, съобщиха от финансовата организация.
Пакетът за ежедневно банкиране е безплатен и предоставя на клиентите на банката допълнителни предимства. Използването на дебитната карта Visa Electron например е без годишна такса. „Същевременно пакетът съчетава висока доходност по спестовната сметка Пиреос Феър Плей и удобството на интернет банкирането", добавят от банката.
„С новия ни безплатен продукт „Пиреос пакет" за ежедневно банкиране се стремим да улесним нашите клиенти в техните ежедневни финансови операции, да им спестим време и пари, запазвайки високото качество и ниво на сигурност на нашите услуги", заяви Атанасиос Куцопулос, главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България.
Спестовната сметка Пиреос Феър Плей предлага висока доходност (4,25% до 4,75% за сметки в лева, 2,5% до 3% за еврови сметки) и нарастваща лихва в зависимост от престоя на средствата в банката и дневния баланс. „Не съществува изискване за минимална сума за откриване, както и такси за откриване, закриване и поддържане, или такси за теглене и внасяне на каса през първите 4 години от откриването на сметката", допълват от финансовата организация.
От своя страна, Интернет банкирането на Банка Пиреос предоставя 24-часов достъп до информация за всички ползвани продукти в банката и управление на средствата по всяко време, от всяко място по света, при най-високо ниво на сигурност.
В момента Банка Пиреос е сред десетте най-големи банки у нас, разполага с клонова мрежа от 101 поделения в цялата страна. Към 31 декември 2009 г. тя притежава активи за над 1,85 милиарда евро.
CW/Б
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X