Предприемачество

Дилъри на Микроинвест правят антикризисна програма

Владимир Владков

Над 100 партньорски фирми участваха в дискусиите по време на дилърския семинар на Микроинвест. Сред обсъжданите теми бяха трудностите в настоящата икономическа среда, предизвикателствата пред ИТ сектора и особеностите на софтуерния пазар в България. „Участниците бяха единодушни в оценките си за тежката икономическа обстановка, липсата на нови стратегически проекти и трудният пазар на системи за автоматизация на търговски обекти", заявиха от Микроинвест.
Семинарната част бе посветена на иновациите и последните технически решения в областта на POS системите. Бяха демонстрирани иновативни решения за специализирано видеонаблюдение на търговски обекти, софтуер за пълно управление на телефонна централа, електронен магазин от ново поколение и безплатен продукт за фактуриране, предназначен за дистанционна работа.
В края на семинара бе приет антикризисен план, включващ активен маркетинг на всички нови продукти и по-тесни партньорски отношения, твърдят от Микроинвест. В рамките на семинара свои собствени продукти са демонстрирали Daisy Technology и Incotex.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X