Корпоративни Комуникации

TP-Link представи обновена версия на свой 300Mbps безжичен рутер

Computer World

Нова версия на своя 300Mbps безжичен гигабитов рутер TL-WR1043ND представи TP-Link. Моделът се отличава с обновен софтуер и представлява комбинирано мрежово устройство за безжични и фиксирани компютърни мрежи, интегрирано с 4 портов суич. Капацитетът на устройството е достатъчен VoIP разговори и обединени комуникации, HD видео, споделяне на големи файлове, онлайн игри и др.

TL-WR1043ND разполага с USB порт, чрез който може да се използва за споделяне на принтери, устройства за съхранение на информация и др. Големината на устройството е 225 х 141 х 30 мм., а трите външни антени обезпечават още по-високо качество на връзката. Освен това то позволява лесно създаване на WPA криптирана връзка и разполага с функция за ограничаване капацитета на всяко свързано устройство. Функцията Live Parental Control пък позволява на родителите – ако той се използва в домашни условия или на администраторите – ако работи в офис, да ограничат достъпа до определени услуги. Рутерът поддържа защита срещу DoS атаки (Denial of Service – предизвикване на отказ от услуги), опция за филтриране по IP адрес и по MAC адрес и други технологии за сигурност.

Моделът има широко приложение и може да бъде използван както в малки, така и в средни или големи компании, производствени предприятия, логистични центрове, хотели и учреждения. У нас той може да бъде закупен от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X