Центрове За Данни

Schneider Electric с трифазен UPS с вградени батерии за малки и средни фирми

Александър Главчев

Нова серия трифазни непрекъсваеми токозахранващи устройства представи Schneider Electric. Компанията пуска Easy UPS 3S с мощности до 40kVA с вградени или външни батерии. Вече същестуващата серия Easy UPS 3S пък се обогатява с решения с мощности между 60 и 200kVA с външни батерии, а устройствта с мощности 60 и 80 kVA (400V) се допълва с нови модели, които вече имат вградени батерийни модули с голям капацитет.

"Със своя оптимизиран дизайн и конкурентни продуктови предимства Easy UPS 3M с интегрирани батерийни модули позволява на Schneider Electric по-добре да отговори на клиентските нужди и партньорските изисквания в широк спектър от промишлени сектори, превръщайки се в отлично решение за малки и средни фирми, административни и обществени сгради, както и за индустриални и инфраструктурни приложения, коментира Кристофър Томпсън, вицепрезидент за линията от трифазни бизнес решения в Schneider Electric. Easy UPS 3M удовлетворява нуждите на нарастващите пазари за надеждно и удобно решение, осигуряващо непрекъснато захранване, управляемост и качество, като същевременно намалява общата цена на притежание."

Според компаниятя непрекъсваемите токозахранващи устройства от сериите Easy UPS 3S и Easy UPS 3M са оптимизирани с цел лесен монтаж, използване и обслужване. Те са насочени към малкия и средния бизнес, за обществени сгради, както и за индустриални и инфраструктурни приложения.

Осигурени са пълен набор от сервизни услуги благодарение на изградената мрежа от сервизни специалисти, които осигуряват поддръжка на Easy UPS 3S и Easy UPS 3M през целия експлоатационен период. Благодарение на включения пакет за пуск, на потребителите се гарантира, че устройството е правилно свързано, надеждно кофигурирано и безопасно за експлоатация, подчертават още от Schneider Electric.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X