Центрове За Данни

Модулен UPS с 99% ефективност от Eaton

Computer World

Универсално модулно токозахранващо устройство, предназначено за малки центрове за данни и критични приложения, представи Eaton. Според компанията UPS-ът 93PS осигурява запазване на направените инвестиции чрез възможност да бъде разширен от 8 до 160 kW чрез т.нар. hot-swap модули.

Решението се предлага в две различни по размер конфигурации и използва патентованата технология Energy Saver System, която следи мрежата, автоматично избира най-оптималния вариант за защита на захранването и постига над 99% ефективност.

„Представяме изключително гъвкаво и всеобхватно решение в момент, когато наблюдаваме перманентно нарастващо значение на непрекъснатия достъп до информация и енергия – обясни Калин Георгиев, търговски мениджър в Eaton Industries България по време на официалното представяне на на новия UPS. – Огромно предимство по отношение на интегрирането на 93PS в ИТ инфраструктурите е поддръжката на всички основни среди за управление на данни и виртуализация, сред които решенията на VMware, Microsoft, Citrix, RedHat, Cisco, EMC & NetApp.“

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X