Центрове За Данни

С пътуващо шоу Rittal демонстрира новите си решения

Владимир Владков

Камион, в който са инсталирани най-новите системи на Rittal започва своята обиколка из България. „Целта на инициативата е да покажем на нашите настоящи и потенциални клиенти продуктовата ни гама, включително най-новите ни решения", каза Александър Касчиев, търговски директор в Rittal България.

Технологичният камион на Rittal ще представи решенията на компанията в Хасково, Димитровград, Бургас, Шумен, Търговище, Разград, Русе, Плевен и София.

Представеното оборудване включва универсални табла и шкаф-системи, електроразпределителни решения, климатизация, телекомуникационни шкафове и решения за физическа защита.

Преди подробното демонстриране на възможностите и функциите на решения ще се провежда и кратко представяне на компанията и нейните решения. Маршрутът на пътуващата „технологична изложба" преминава през Хасково, Димитровград, Бургас, Шумен, Търговище, Разград, Русе, Плевен и София.

Миналата година Ритал за първи път направи такова пътуващо шоу в България, което предизвика голям интерес. Целта на фирмата е всяка година да има такова мероприятие с цел да популяризира решенията на фирмата. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X