Комуникации

MEF ще раздава награди за Ethernet продукти за 2014

Владимир Владков

Metro Ethernet Forum (MEF) обяви, че приема заявки за новата програма за наградите MEF 2014 Ethernet Excellence, като последният ден за кандидатстване е 9 септември 2014 г.

Тази година инициативата на индустриалната организация ще търси иновации в областта на услугите, технологиите и професионалния експертен опит на световната Carrier Ethernet общност. Победителите ще бъдат обявени на специалната вечеря Ethernet Excellence Awards на 18 ноември, когато се провежда и годишната конференция Global Ethernet Networking 2014 (GEN14) във Вашингтон.

29 награди ще бъдат дадени в следните категории:

  • Най-добро приложение за 2014 г. в областта на финансите, здравеопазването, държания сектор, медиите/развлеченията и няколко други вертикални сегмента.
  • Най-добра услуга на годината за глобалния пазар и за отделните регионални пазари.
  • Доставчик на услуги на дребно за света и за отделните регионални пазари.
  • Доставчик на услуги на едро за света и за отделните регионални пазари.
  • Най-добра мрежова технология за управление на услуги, мащабиране, иновации и др.
  • Доставчик на мрежова технология на 2014 г.
  • Професионалисти на годината, които включват Ethernet личност на 2014, MEF Carrier Ethernet Certified Professional (MEF-CECP) на 2014 г., специалната награда за аспиранти MEF Distinguished Fellow.

За всяка категория журито ще бъде различно, а финалистите ще бъдат обявени на 21 октомври, месец преди награждаването на победителите на 18 ноември.

„Масово свързване на хора, организации и устройства е движещата сила на глобалната икономика и основен фактор за преминаване към цифрово предприятие. Модерните услуги и технологии Carrier Ethernet 2.0, играят незаменима роля в за ускоряване на бизнес трансформациите в бизнеса”, каза Кевин Вашон, главен оперативен директор на MEF.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X