Хибридни Облаци

Equinix стана Premier партньор на Google Cloud

Владимир Владков

Equinix вече е Premier партньор на Google Cloud, като това партньорство ще позволи на компаниите да се свързват по-лесно и да мигрират приоритетни корпоративните си ресурси към облака на Google.

Equinix осигурява частна взаимосвързаност за компаниите, осъществяващи дейности на различни пазари, подобрявайки своя глобален обхват и безпроблемно се свързват с ключови клиенти, партньори и доставчици. Клиентите, използващи услугите на Equinix, могат да се възползват и от поддръжката при конфигурирането на тяхната телекомуникационна архитектура и услуги.

Комбинацията от услугите ECX Fabric (Equinix Cloud Exchange Fabric) и Google Cloud Interconnect ще осигури по-гъвкави и мащабируеми хибридни мултиоблачни услуги, които допълнително ще подпомогнат дигиталната трансформация на предприятията и растежа на бизнеса им, обясняват от Equinix, която разполага с два центъра за данни IBX и в София. Интеграцията на Equinix SmartKey и Google Cloud External Key Manager (EKM) осигурява на клиентите защитени услуги за съхранение на ключове, криптиране и токенизация. По този начин клиентите могат да спазят изискванията за управление и регулаторна съвместимост в дигиталната периферия.

Като допълнителна помощ за компаниите, които искат да опростят хибридните мултиоблачни инфраструктури, наскоро Equinix направи едно от най-големите разширения на ECX Fabric, включително и в България, като осигури по-голям достъп до богатата си екосистема от облачни решения, мрежи, партньори и клиенти, които са от критична важност за дигиталния бизнес.

С глобално покритие, включващо над 210 центрове за данни International Business Exchange (IBX), платформата Equinix поддържа много голям дял на директна свързаност с публичните облачни доставчици и поддържа една от физически и виртуално най-силно взаимосвързаните екосистеми в света. Фирмите може да колокират оборудване за хибридни мултиоблачни работни натоварвания на платформата Equinix с минимални забавяния към най-близките региони на Google Cloud.

"Сертифицирането на Equinix като Premier Partner подчертава нашето дългогодишно партньорство с Google Cloud и ключовата роля, която имаме сега в основата на един насочен към облачните решения свят. Като осигуряваме гъвкава и мащабируема връзка към Google Cloud в реално време за клиенти, партньори и доставчици, ние осигуряваме критично важни решения за дигитални бизнеси, които искат да се възползват от силата на облачните решения. Това е ключов приоритет за нас, и именно затова наскоро назначихме ветеранът в сферата СиБи Велаютан като глобален изпълнителен директор "Стратегически партньорства", с фокус върху Google", заяви Ройс Томас, старши вицепрезидент "Global Account Management" в Equinix.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X