Облаци

HeleCloud получи статут на Premier Consulting Partner за AWS

Иван Гайдаров

Технологичният консултант в платформата на Amazon Web Services (AWS) с офиси в Лондон, София и Хага - HeleCloud - обяви, че получава статут на Premier Consulting Partner, който е най-високото ниво в партньорската мрежа на AWS Partner Network (APN). Престижното отличие е изключително ценен сертификат за качество за компанията, стартирала бизнеса си през 2016 г. едновременно във Великобритания и България, като от отварянето на офиса в София разраства местния си екип, който обслужва клиенти от целия регион на EMEA и покрива все по-широк спектър от бизнес функции за международното опериране на компанията.

"Ние сме изключително горди с получаването на статут на Premier Consulting Partner в партньорската мрежа на AWS, тъй като това постижение идва в момент, когато има значителен интерес и раздвижване около облачните услуги, предлагани от AWS. Нашите технически възможности и познания за платформата на AWS ще продължат да носят огромна стойност за клиентите, които търсят иновации и изграждане на нови услуги в Облака", коментира Добромир Тодоров, изпълнителен директор и CCO на HeleCloud.

Постигането на статута на APN Premier Consulting Partner отличава HeleCloud като партньор на APN, демонстриращ експертен опит и забележителен успех в подпомагането на клиентите да проектират, структурират, изграждат, мигрират и управляват различни работни процеси чрез платформата на AWS.

"Завършването на строгия процес за доказване на нашия опит в AWS платформата, включително преминаването през всички стъпки на акредитация и сертифициране, показва, че екипът ни е отдаден на това да помага на компаниите да постигнат своите технологични цели чрез използване на бързината, широкия спектър на услугите и темпото на иновации на AWS по най-добрия начин. Ще продължим да правим значителни инвестиции в нашата AWS практика и ще помогнем на клиентите си да постигнат висока устойчивост и повишаване на ефективността на разходите в сегашните условия", допълва Тодоров.

За да станат APN Premier Consulting Partners, компаниите е необходимо да завършат строг процес на одобрение чрез акредитации и сертификати, да демонстрират дългосрочна инвестиция в работата си с AWS и да притежават богат опит в прилагането на клиентски решения в AWS. APN Premier Consulting Partners разполагат със силни екипи от обучени и сертифицирани технически консултанти за работа с AWS и притежават задълбочен опит в управлението на проекти и професионални услуги за своите клиенти.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X