Облаци

Ясна е финалната програма на предстоящия Cloud Sofia Summit 2019 на ICT Media

Computer World

На 20 ноември в София хотел Балкан ще се проведе 9-тото издание на конференцията Cloud Sofia Summit, организирана от ICT Media и ISACA Sofia Chapter. Вече е ясна програмата на събитието, като тя е достъпна на официалната му страница.

В програмата ще се включат технологични гиганти и доставчици на облачни решения като Oracle, AWS и Microsoft.

Сред лекторите присъстват както представители на компании, потребители на технологични решения, и на ИТ бизнеса, така и специалисти в сферата на облачния компютинг. Те ще наблегнат върху новостите в технологичните инструменти и методологии, как те могат да улеснят крайния потребител и да му помогнат в постигането на конкурентно предимство.

Събитието е насочено към представители на индустриални и производствени предприятия в областта на тежката и леката промишленост, здравни заведения, държавни структури и организации, компании в областта на транспорта и логистиката, търговията и услугите, телекомуникациите, банки, финансови, застрахователни и пенсионни дружества, учебни заведения и др.

Целевата аудитория на Cloud Sofia Summit са висши мениджъри (управители, изпълнителни директори, оперативни директори, финансови директори), държавни служители и експерти, ИТ директори, ИТ експерти, ръководители на проекти, одитори, консултанти, програмисти и разработчици на софтуерни решения, BI анализатори, и др.

Cloud Sofia Summit 2019 ще се проведе и със съдействието на Българската Асоциация на Софтуерните Компании. Повече за някои от лекторите можете да прочетете тук.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X