Облаци

Balkan Services стана официален партньор на SoftOne в България

Иван Гайдаров

Водещият регионален доставчик на софтуер SoftOne Technologies разширява и засилва партньорската си мрежа, присъединявайки към нея Balkan Services, един от най-значимите интегратори на софтуерни услуги в България. С богат опит на местния ИТ пазар, Balkan Services работи с фокус върху предоставянето на висококачествени услуги и интегрирани ИТ решения. Тези решения целят да отговорят на пазарните нужди от автоматизация на бизнеса и на все по-засилващата се необходимост от боравенето с информация в реално време.

Чрез присъединяването си към партньорската мрежа на SoftOne, Balkan Services ще осъществява продажби, интеграция и техническа поддръжка на местните фирми, които ще развиват бизнеса си с помощта на водещото софтуерното решение на SoftOne – Soft1 Cloud ERP Series 5. То съчетава в себе си иновативни технологии, които позволяват ефективна бизнес автоматизация, коорпоративна мобилност, ефикасно машинно обучение и използва възможностите на изкуствения интелект.

Soft1 Cloud ERP Series 5 позволява всеки бизнес да трансформира своите процеси по възможно най-устойчивия за спецификата му начин. Използвайки платформата на SoftOne, Balkan Services дава възможност на клиентите си да управляват бизнеса си по един коренно различен от досегашния начин, като използват гъвкавост и оперативна ефективност.
"Много сме доволни от технологичните възможности на софтуерното решение Soft1 Cloud ERP Series 5 и от локалната подкрепа на SoftOne, помагащи за развитието на местния пазар", споделя по повод партньорството Радослав Вангелов, мениджър "Бизнес развитие" в Balkan Services.

"Непрекъснато работим за разширяването и укрепването на партньорската ни мрежа в България. Обединяването на усилията с Balkan Services е солидна стъпка напред в тази посока. Предоставянето на иновативни решения и отличните услуги за поддръжка на клиенти е основополагащо за нас и за нашите партньори", коментира от своя страна Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne България.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X