Облаци

GoGrid ще предлага посветена линия между центровете си за данни

Computer World

За CloudLink ще бъдат таксувани според честотата, която ползват, а не количеството трафик, което изпращат по неяДоставчикът на инфраструктура като услуга (IaaS) GoGrid ще отвори до края на годината посветена линия между центровете си за данни в Сан Франциско и Ашбърн, Вирджиния, наречена CloudLink, с която клиентите да са сигурни в бързите и сигурни трансфери на данни.

Потребителите с приложения, изискващи бърза репликация на базата данни или използващи двата център за данни на GoGrid за възстановяване след бедствия, вероятно ще се заинтересоват от CloudLink, смята Рупърт Тагнайпс, продуктов мениджър за новото предложение. Услугата ще помогне на клиентите да избягват проблеми като латентност и задръстване, които понякога влияят на Интернет трафика. GoGrid използва виртуална LAN, за да изолира и предпази отделния трафик на всеки потребител в рамките на посветената линия.

Клиентите, решили да се възползват от CloudLink, ще бъдат таксувани според честотата, която ползват, а не количеството трафик, което изпращат по нея. Услугата струва от $99 месечно за 10 Mbps до $4999 на месец за 1 Gbps, като най-скъпото ниво изисква едногодишен договор.

Amazon Web Services (AWS) предлага различен тип посветена връзка за потребителите си – те могат да се възползват от такава линия между собствената си локация и центровете за данни на компанията във Вирджиния и Калифорния. Услугата е наречена AWS Direct Connect.

IDG News Service Сиатъл

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X