Кариера

Платформа отговаря безплатно на трудовоправни въпроси за по-малко от минута

Иван Гайдаров

От тази седмица всички работещи български граждани могат да получат безплатна и проверена юридическа консултация за по-малко от 1 минута. Това е възможно в www.mywork.bg - най-новата българска платформа за отговори на въпроси, свързани с правата на работното място.

Само за няколко дни след старта, в mywork хиляди хора са направили своята автоматизирана консултация - безплатна алтернатива на скъпите юридически консултации. В нея те намират решения на най-често срещаните проблеми на работещите - от кандидатстването и приемането на работа, през бременност и майчинство, до напускането, пенсионирането или евентуалното уволнение, както и всички възможности за получаване на обезщетения преди и след това.

Дигитална и интерактивна, www.mywork.bg разчита изцяло на новите технологии, за да даде отговор на най-търсените въпроси от работещите при това на разбираем език.

Проектът е разработен от д-р Тодор Капитанов - водещ експерт по трудово право в България с над 10-годишен опит в сферата. Капитанов е национален секретар по защита на работещите в КНСБ.

"Mywork.bg има за цел да увеличи трудовата правна култура на всеки гражданин, като защитава и популяризира правото на достъп до информация на достъпен език. Вярваме, че пълноценните, плодотворни и щастливи работни взаимоотношения стъпват първо на буквата на закона, а защитата на правата на гражданите е задължение на всички институции и фирми, като смятаме да партнираме активно с тях в тази мисия", казва основателят на платформата Тодор Капитанов.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X