Кариера

Петър Мудринич е новият изпълнителен директор на CETIN България

Иван Гайдаров

Петър Мудринич поема поста изпълнителен директор на доставчика на мрежови и инфраструктурни услуги на едро CETIN България от 15 януари. Той заема мястото на Владимир Радойчич, който продължава кариерата си в Теленор Груп в Осло, Норвегия.

"За мен е огромно удоволствие да поема управлението на компания като CETIN България, която е лидер не само в предоставянето на висококачествени услуги и отлична мрежова инфраструктура, но и в създаването на добавена стойност за клиентите", коментира Петър Мудринич и добавя: "Уверен съм, че с общите усилия на висококвалифицирания екип на компанията ще затвърдим лидерската ни позиция и ще работим за въвеждането на още по-иновативни технологични решения."

Петър Мудринич притежава богат опит в телекомуникационната индустрия, с който ще допринесе значително за развитието на компанията в България. Присъединява се към Теленор Сърбия през 2008 г., където заема позицията старши експерт "Планиране на преносната мрежа" до 2011 г., след което поема управлението на фиксираните и услугите на едро, а по-късно е повишен до мениджър "Преносна мрежа и инфраструктура".

Петър Мудринич се присъединява към Теленор България през 2016 г. като директор "Управление на услугите", като от 2019 г. отговаря за фиксираните услуги.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X