Кариера

Astea Solutions организира безплатна онлайн ИТ конференция

Александър Главчев

Технологична конференция, насочена към професионалистите от ИТ бранша, организира за пета поредна година българската софтуерна компания Astea Solutions. Темата на събитието е "Отвъд технологиите" (Astea Conference: Technology and Beyond), а лекторите ще говорят за пълния спектър на софтуерната разработка: от анализ, през дизайн и имплементация, до тестване и поддръжка, без да се пропускат и темите за човешкия фактор в лицето на управление, екипи, комуникация.

Новото издание на конференцията ще се проведе изцяло онлайн в 4 вечерни сесии (18:00 ч. - 20:00 ч.) между 6 и 9 октомври. От програмата се вижда, че Astea Conference: Technology and Beyond ще се превърне във вълнуващо интердисциплинарно пътешествие, което ще разведе участниците из добрите практики в когнитивното инженерство, информационната сигурност, разработката на софтуер с отворен код и не само. Част от темите са обвързани с динамиката на софтуерните екипи и с човешкия фактор: гъвкави ли сме или сме Agile, познаваме ли силните си страни и защо всъщност учим? Лекциите ще навлязат в разнородни сектори, вариращи от дигитализация на образованието до финансиране на продукти и услуги, а самите лектори имат дългогодишен опит в тези области.

Регистрацията за събитието е безплатна и можете да стане през сайта на събитието, както и директно в платформата на Eventbrite. С безплатния билет посетителите получават достъп до цялото съдържание на конференцията, което включва онлайн нетуъркинг част и виртуални игри.

Очакваната аудитория тази година е над 300 души, от които малко над половината са разработчици, а останалите покриват всички длъжности в ИТ сферата. В досегашните издания над 40 професионалисти са застанали на лекторския подиум, за да споделят опита си в области като: машинно самообучение, езици за програмиране, UI/UX дизайн, мобилно тестване и други.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X