Кариера

Endava Tech Talks стартира онлайн

Мария Динкова

Endava Tech Talks стартира на 30 септември с първото си онлайн събитие за България на тема "Neuroscience приложението в работния процес". Уебинарът е безплатен и е насочен към проектните мениджъри, Agile практиците и хора, които се интересуват от приложението на невронауката върху работните процеси.

Този път домакини ще бъдат Никола Богданов, старши ръководител на проекти в Endava София и добре познат Agile експерт, както и Каталин Баласкута, Agile коуч и менижър проекти в Endava в Брашов, Румъния.

Никола Богданов е Agile ентусиаст със силни интереси към хората, екипната и организационна работа и коучинга. Той работи като Agile Coach в Endava в София през последната година и половина и има повече от 10 години опит в българската ИТ индустрия.

Никола е добре известен Agile екперт в българската ИТ общност, участва в различни водещи събития и ИТ организационни практики, включително колаборации с Институтът за Управление на Проекти в България, Българска Agile общност, Soft Academy, 9 Academy, Dev.BG, Асоциация на Софтуерните Инженери и други. Освен това е Agile тренер и основател на българската компания за управление на проекти и обучения AgilePool.

Каталин Баласкута е опитен Agile коуч, чиято мисия е да подкрепя Agile екипи в изпълнението на успешни проекти. През последните 8 години той помога на екипите за разработка на софтуерда преминат към Scrum или Kanban, обучава Agile екипи и Scrum Masters как да разгърнат потенциала си, и осигурява Agile обучение на повече от 250 IT специалисти и студенти. Каталин е сертифициран Agile треньор (ICP-ACC), Scrum Master (CSM), сертифициран Scrum Professional (CSP) и ICAgile Certified Professional (ICP).

Endava Tech Talks е серия от онлайн уебинари за ИТ специалисти, на различни вълнуващи теми. Новият уебинар ще бъде записан и достъпен за гледане офлайн. Самo включването на живо обаче ще позволи на участниците да водят дискусия и да получит отговор на своите въпроси, както и да спечелите една от трите награди. Регитрацията може да бъде направена безплатно тук.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X