Кариера

Джордж Шлосарек влиза в борда на Нетера

Мария Динкова

Джордж Шлосарек - eдин от основателите и дългогодишен главен изпълнителен директор на международния телеком оператор Epsilon Telecommunications, влиза в борда на директорите на Нетера и свързаните й компании. Той ще бъде неизпълнителен директор на дружествата - длъжност, на която без да участва във всекидневното управление, ще съдейства за определянето на политиката и планирането.

"Виждам голям потенциал, талантлив екип от индивидуалности, интересен набор от продукти, глобално присъствие и желание за растеж, успех и промяна! Нямам търпение да споделя своя опит за бърз растеж и развитие на световните пазари и да подкрепя екипите да достигнат пълния си потенциал и да утвърдят марките Neterra и NetIX на международните пазари", коментира Шлосарек във връзка с решението си да се присъедини към Нетера.

Шлосарек е личност с голямо признание в телеком индустрията в цял свят. През последните 17 години е минал през позициите на технически директор (CTO), оперативен директор, отговарящ за продажбите и маркетинга (COO), и главен изпълнителен директор (CEO) на Epsilon Telecommunications.

Той е роден, отраснал и учил във Великобритания. Дългогодишната му кариера в телекомуникациите го превръща в гражданин на света. През последните 20 г. е живял в континентална Европа и Азия. Сега се е установил в Сингапур. Практикува спортове на открито като колоездене, туризъм, голф. Обича дългите разходки с домашния любимец, да посвещава време на семейството си и да се отдава на четене.

Телекомуникациите са голямата му страст. Вдъхновява го как тази индустрия свързва хората и дава възможност на компаниите да продължават да работят нормално дори и в извънредни ситуации като настоящата.

"Много се радваме, че Джордж се присъединява към нас. Още от първите дни заедно той ни помогна да започнем да постигаме по-добри резултати в нашата работа", отбелязва основателят и управител на Нетера Невен Дилков.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X